Program 2019

Conference schedule subject to change without notice.

06:25

35 min

Walk & talk with Kellie Parks, CPB

07:30

45 min

Breakfast 

08:15

1 hr 25 min

08:15 - 17:00

8 hr 45 min

Tradeshow Open

09:40

30 min

Morning Break

10:10

60 min

60 min

60 min

Business Best PracticeHR

60 min

Communication

11:20

60 min

Engaging the Right Talent for Tomorrow

Sponsored by Xero

  • Erin McCannel

60 min

Communication, Technology

60 min

Accreditation & Compliance Committee update

  • AC&C Committee

60 min

12:20

45 min

Lunch & Networking in Tradeshow Hall

13:05

45 min

Keynote Presentation by Xero

Delivering on the Promise of Advisory

Teddy Sullivan

13:50

14:00

10 min

Break

60 min

Communication, Technology

60 min

Fund Accounting

  • Jan Bruels-Dorang​​

60 min

HR & Payroll

60 min

Accounting

Changes in generally accepted accounting principals (GAAP)

  • Kyle Royer

15:00

20 min

Afternoon Break

15:20

60 min

60 min

60 min

Business Best PracticeTechnology

60 min

16:20

40 min

Networking & Reception in Tradeshow Hall

17:00

1 hr 30 min

Free Time

18:30

4 hr

IPBC Social Event

Conference schedule subject to change without notice.

CPB Canada - Logo Design - Full Color.jp

©2020 by the Certified Professional Bookkeepers of Canada. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon